Wedstrijdwijzigingen en afgelastingen.

• Sport2000

Webshop kledinglijn V.V. Irene

Sport2000 Brabant Sport 1

In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft Irene in en tegen Molenschot promotie naar de 4e klasse veilig gesteld. Molenschot begon zoals verwacht fel aan de wedstrijd maar Irene kon relatief eenvoudig stand houden en wist de eerste 15 minuten twee goede kansen te creëren, echter was de keeper van Molenschot een sta in de weg.

In de 15e minuut was daar ineens de voorsprong voor Molenschot. Uit een voorzet van rechts kon een speler van Molenschot ongehinderd de bal binnen koppen. Even was er wat chaos bij Irene maar uit een ingestuurde corner stond in de 20e minuut de gelijkmaker weer op het bord. Doelpuntenmaker Arthur Piasecki.

Molenschot bleef veel strijd en fysiek in de wedstrijd gooien en wist in de 30e minuut na een scrimmage de 2-1 te scoren. Hierna bleef de wedstrijd in evenwicht tot dat in de 44e minuut Gijs Voets na een niet al te slimme actie een (terechte) rode kaart kreeg. Met een 2-1 achterstand ging Irene de rust in.

In de tweede helft kwam Stan Versantvoort in de plaats van de geblesseerde Arthur Piasecki en ging Irene meer verdedigend spelen. Molenschot had de gehele tweede helft een overwicht maar wist niet echt kansen te creëren. Af en toe wist Irene het Molenschot met de snelle Yorick de Vos en Levi van Rooij lastig te maken. Naarmate de wedstrijd vorderde ging het geloof bij Molenschot op een goede afloop weg en werd duidelijk dat Irene over twee wedstrijden de betere ploeg is. Er werd niet meer gescoord en na afloop van de wedstrijd werd er door de spelers met de in zeer grote getale aanwezige toeschouwers een mooi feestje gevierd in Molenschot en Gemonde.

• Sport2000

V.V. Irene is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar:

Kantinehulp (25+)

Bestuurskamerdienst

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Max van Kaathoven

Beker- en Competitie-indeling Seizoen 2022-2023:

Beker- en Competitie-indeling Seizoen 2022-2023: